Uitbreiding met Unilin Evola, extra pand en mensen

Uitbreiding met dealerschap Unilin Evola, extra pand en mensen!

De gezonde groei van onze fijnhouthandel, waarin wij ons de afgelopen 15 jaar bevinden, zet zich gestaag en bedacht door. Als altijd blijven wij zoveel mogelijk onderscheidend in de markt door een zeer uitgebreid – zo niet oneindig - assortiment massief hout, plaatmateriaal en aanverwante decoratieve artikelen aan te bieden. Nu zijn we ook een trotse voorraadhoudende A-dealer van het topmerk Unilin Evola geworden en dat betekent dat er meer opslagruimte nodig is. Zodoende is er een 4e pand aangeschaft van ruim 1000 m² voor extra opslag. In totaal vullen we nu zo’n kleine 7000 m² met hout, plaatmateriaal en aanverwante decoratieve producten.Daarnaast is het personeelsbestand uitgebreid naar inmiddels 22, een mooie club mensen.

Unilin Evola

Unilin Evola is een inspirerende collectie decoratief plaatmateriaal in 168 designs, beschikbaar in hpl, gemelamineerde platen en kantenband. Een gerenommeerd merk dat levensechte houtdecoren en authentieke reliëfstructuren belooft. Huyskamp levert al jaren de collectie, maar is nu voorraadhoudende A-dealer. Hiermee kan zij de interieurbouwer nog vollediger bedienen. Klik hier voor meer informatie.

Posted in klik hier voor de nieuwsberichten on apr 01, 2019

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag iets bestellen, dan kunt u contact opnemen met de binnendienst van:

H. Huyskamp’s Fijnhouthandel Zwolle B.V.    
Nipkowstraat 17
8013 RJ Zwolle

Telefoon:                
038-4650500                
Fax:                
038-4654470                
Email:                
huyskamp@huyskamps.nl

of klik hier voor persoonlijke e-mailadressen

Openingstijden

Kantoor maandag t/m vrijdag: 7.30 - 12.30 uur en 13.00 - 17.00 uur

Werf maandag t/m vrijdag: 7.30 - 12.30 uur en 13.00 - 16.30 uur

Indien u materiaal op wilt halen, dan graag in de middag en indien mogelijk in overleg. Dan kunnen we u het beste van dienst zijn! 

Op het contactformulier kunt u ook uw vraag kwijt, een bestelling doen of de maandelijkse nieuwsbrief aanvragen. Let op: wij zijn een groothandel en kunnen aanvragen van particulieren niet in behandeling nemen. Uiteraard kunnen wij u op verzoek wel proberen door te verwijzen naar een goed adres.

Contactformulier