Voor ons globale leveringsprogramma kunt u ook het programmaboekje downloaden.

Fibralux MR black super matt

Wat een bijzonder gave plaat! Deze in de kern gekleurde, zwarte mdf plaat heeft een transparante, super matte afwerkingslaag aan beide zijden, die bovendien ook nog eens vingerafdrukvrij is en het oppervlak een een aangename ‘soft touch’ geeft. Een unieke combinatie. Door de transparante laklaag blijven de fijne houtvezels zichtbaar, wat het natuurlijke aspect van het product benadrukt. De zwarte kern en de hoge densiteit maken deze plaat uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld freeswerk. De platen worden geleverd met beschermfolie aan beide zijden.  

Fibralux MR Black Super Matt kan worden gebruikt voor niet-structurele toepassingen in vochtige omgevingen. Deze plaat heeft een lage uitstoot van formaldehyde (categorie E1) en voldoet tevens aan de vereisten die zijn gesteld door de California Air Resource Board (CARB - fase 2) en EPA (TSCA - Title VI). Fibralux MR Black Super Matt wordt gemaakt van 100% herwonnen hout: 100% preconsumerhout afkomstig uit reststromen van de houtindustrie of dunningshout uit duurzaam bosbeheer en wegbermonderhoud. Fibralux MR Black Super Matt is een origineel Spanolux-product.

Deze foto's zijn de weerspiegeling van een uniek stukje hout en zijn daarom niet bindend voor toekomstige leveringen. 

Wij zijn trots u te kunnen vermelden dat wij de eerste en de enige zijn die deze super trendy platen nu op voorraad heeft liggen! (vanaf week 39)

Afmeting 305 x 122 cm, diktes 9, 12 en 18 mm. Bel of mail onze binnendienst voor meer informatie zoals prijzen of stalen. 

Downloads Fibralux MR black super matt:

Terug naar plaatmateriaal algemeen