Fibralux MR

Fibralux MR zwart super mat

Wat een bijzonder gave plaat! Als eerste in NL hadden wij deze super trendy platen in onze schappen liggen, want deze beloven wat. De in de kern gekleurde, zwarte mdf plaat heeft namelijk een transparante, super matte afwerkingslaag aan beide zijden, die bovendien ook nog eens vingerafdrukvrij is en het oppervlak een een aangename ‘soft touch’ geeft. Een unieke combinatie. Door de transparante laklaag blijven de fijne houtvezels zichtbaar, wat het natuurlijke aspect van het product benadrukt. De zwarte kern en de hoge densiteit maken deze plaat uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld freeswerk. De platen worden geleverd met beschermfolie aan beide zijden.  

Fibralux MR Black Super Matt kan worden gebruikt voor niet-structurele toepassingen in vochtige omgevingen. Deze plaat heeft een lage uitstoot van formaldehyde (categorie E1) en voldoet tevens aan de vereisten die zijn gesteld door de California Air Resource Board (CARB - fase 2) en EPA (TSCA - Title VI). Fibralux MR Black Super Matt wordt gemaakt van 100% herwonnen hout: 100% preconsumerhout afkomstig uit reststromen van de houtindustrie of dunningshout uit duurzaam bosbeheer en wegbermonderhoud. Fibralux MR Black Super Matt is een origineel Spanolux-product.  Afmeting 305 x 122 cm, diktes 9, 12 en 18 mm. Bel of mail onze binnendienst voor meer informatie zoals prijzen of stalen. 

Deze foto's zijn de weerspiegeling van een uniek stukje hout en zijn daarom niet bindend voor toekomstige leveringen. 

Fibralux MR NIEUW april '21

Naast de zwarte super mat, zijn nu twee nieuwe zwarte mdf referenties toegevoegd: een subtiele zijdeglans afwerking en een chique hoogglans 'spiegel' afwerking. Om de serie nog vollediger te maken, zijn er ook twee grijze versies bijgekomen: de lichtgrijze Meteor Grey en de donkergrijze Mercury Grey. Beide in de kern grijs gekleurd mdf met een supermatte afwerkingslaag aan beide zijden voor een uniek, decoratief, supermat, anti-vingerafdruk & soft touch effect. De houtvezels blijven zichtbaar op het plaatoppervlak, waardoor de natuurlijke oorsprong van het product in de kijker wordt gezet. Afmeting 305 x 122 cm, dikte 18 mm. Bel of mail onze binnendienst voor meer informatie zoals prijzen of stalen. 

Deze foto's zijn de weerspiegeling van een uniek stukje hout en zijn daarom niet bindend voor toekomstige leveringen. 

Downloads Fibralux MR:

Terug naar plaatmateriaal algemeen

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag iets bestellen, dan kunt u contact opnemen met de binnendienst van:

H. Huyskamp’s Fijnhouthandel Zwolle B.V.    
Nipkowstraat 17
8013 RJ Zwolle

Telefoon:                
038-4650500                
Fax:                
038-4654470                
Email:                
huyskamp@huyskamps.nl

of klik hier voor persoonlijke e-mailadressen

Openingstijden

Kantoor maandag t/m vrijdag: 7.30 - 12.30 uur en 13.00 - 17.00 uur

Werf maandag t/m vrijdag: 7.30 - 12.30 uur en 13.00 - 16.30 uur

Indien u materiaal op wilt halen, dan graag in de middag en indien mogelijk in overleg. Dan kunnen we u het beste van dienst zijn! 

Op het contactformulier kunt u ook uw vraag kwijt, een bestelling doen of de maandelijkse nieuwsbrief aanvragen. Let op: wij zijn een groothandel en kunnen aanvragen van particulieren niet in behandeling nemen. Uiteraard kunnen wij u op verzoek wel proberen door te verwijzen naar een goed adres.

Contactformulier