Onbegrensde mogelijkheden van MEDITE

MEDITE Makes it Real

MEDITE mdf is hèt toonaangevende mdf-merk in de wereld. Wij zijn al jaren trouwe dealer van dit gerenommeerde merk en hebben diverse soorten, diktes en maten op voorraad liggen. Het merk werkt continu aan onderzoek, ontwikkeling en technologische innovaties die leiden tot vooruitgang op het gebied van afwerkingskwaliteit, vochtbestendigheid, brandvertraging en vele andere MDF-eigenschappen.

MEDITE-community

MEDITE is echt een begrip in onze branche en behoeft voor velen weinig toelichting meer. Toch valt er nog heel veel meer te ontdekken over het product en haar onbegrensde mogelijkheden. Hiervoor is o.a. een digitaal platform in het leven geroepen, namelijk de MEDITE Makes it Real-community! Dit is een open community die alle sectoren - van meubelmaker en interieurbouwer tot timmerlieden en fabrieken - in staat stelt om zich aan te sluiten, ideeën uit te wisselen, inspiraties op te doen of andere professionals en enthousiastelingen te ontmoeten. De community krijgt ook als eerste toegang tot exclusief nieuws, updates en andere content.

En de winnaar is...

Word nu ook snel lid van de MEDITE-community via MEDITE Makes it real en maak onderdeel uit van een inspirerend professioneel netwerk. En last but not least: maak ook nog eens kans op mooie prijzen door uw eigen MEDITE-project te delen!

Deel uw project en inspireer met de eindeloze mogelijkheden van MEDITE

Posted in klik hier voor de nieuwsberichten on apr 26, 2022

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag iets bestellen, dan kunt u contact opnemen met de binnendienst van:

H. Huyskamp’s Fijnhouthandel Zwolle B.V.    
Nipkowstraat 17
8013 RJ Zwolle

Telefoon:                
038-4650500                
Whatsapp:                
038-4650500                
Email:                
huyskamp@huyskamps.nl

of klik hier voor persoonlijke e-mailadressen

Openingstijden

Kantoor maandag t/m vrijdag: 7.30 - 12.30 uur en 13.00 - 17.00 uur

Werf maandag t/m vrijdag: 7.30 - 12.30 uur en 13.00 - 16.30 uur

Indien u materiaal op wilt halen, dan graag in de middag en indien mogelijk in overleg. Dan kunnen we u het beste van dienst zijn! 

Op het contactformulier kunt u ook uw vraag kwijt, een bestelling doen of de maandelijkse nieuwsbrief aanvragen. Let op: wij zijn een groothandel en kunnen aanvragen van particulieren niet in behandeling nemen. Uiteraard kunnen wij u op verzoek wel proberen door te verwijzen naar een goed adres.

Contactformulier